AirMighty.com - The Aircooled VW Site & Magazine

EVENT: Stay Safe Cruise (NL)

Rij mee op 12 juli met de aircooled VW 'STAY SAFE CRUISE' volgens de RIVM- en overheidsadviezen en/of verplichtingen. Deze waarschijnlijk eenmalige cruise, grotendeels op basis van het 'drive thru' principe wordt een unieke ervaring. Je kunt er ook nog mooie prijzen aan over houden!

Geen evenementen, geen meetings, geen andere luchtgekoelde activiteiten dit seizoen tot zeker 1 september. Normaal ontmoet je vrienden en bekenden op de shows, maak je een praatje en geniet van al het moois wat een evenement heeft. Dit seizoen helaas niets van dat alles… maar toen was er de 'STAY SAFE CRUISE 2020’!

Op basis van de landelijke regels en richtlijnen gaan we samen rijden. Samen, maar toch individueel. Je kiest je eigen route en bepaalt zelf waar je start. Er zijn vier locaties waar je zeker een korte tussenstop moet maken en een stempelkaart of stempel krijgt als bewijs dat je er bent geweest. Op deze (start)punten liggen je goodies uit het pakket op je te wachten.

Meer informatie en registreren kan hier: slammedclothing.com/2020/05/16/stay-safe-cruise
Facebook event: facebook.com/events/293877704965985

HOE WERKT HET:
- Registreer je per auto + chauffeur;
- Start en rij langs de 3 verplichte locaties (AirMighty, Slammed Co. en Koffie van Erik) om de items uit je registratie pakket te scoren,
- Doe zoveel mogelijk deelnemende VW bedrijven aan en ontvang leuke goodies,
- PRIJZEN; de deelnemer die de meeste stempels heeft gehaald en dus de meeste bedrijven is langs gegaan zal een extra prijs ontvangen!

De 4 startpunten zijn:
AirMighty in Nijkerkerveen bij VW Bus Brothers / Stempelpost AirMighty. (magazine naar keuze en de dashplaque),
Slammed Co. (van het cruise t-shirt) aan de gilzerbaan 495 in Tilburg, drive thru
Koffie van Erik (waar je een bakkie koffie per deelnamepakket of ander drankje afhaalt). Erik tref je in arkel bij Oldskoolshop, Vlietskade 1704
De Garaasj - speciaal voor onze Belgische deelnemers is dit ook een startpunt, in Hoboken / Antwerpen en tevens een tussenstop.

Heb jij een VW BEDRIJF en wil je DEELNEMEN:
Heb jij een LUCHTGEKOELD VW BEDRIJF / MUSEA / GARAGE en wil je onderdeel / tussenstop zijn van het evenement, geheel GRATIS!? Meld je dan nu aan! Hoe meer bedrijven en deelnemers, hoe mooier, diverser en gezelliger deze cruise zal zijn. Maar let op; houdt 1,5m afstand en Stay Safe!

Meer informatie en registreren kan hier: slammedclothing.com/2020/05/16/stay-safe-cruise 

Show us your VW lifestyle: use #AirMighty on social media and follow us!

Get in touch

AirMighty

Talk to us

Explore